Wij maken films!

Over ons
Wij maken films!
Voor meer informatie over videofilmgroep Saenden en onze vaste bijeenkomsten, neem contact op met de secretaris, de heer Arend Boer (075-621 85 38) of mail
Wij zijn enthousiast over het zelf maken van films en daar praten we graag over met de andere leden van onze club. Filmen is een leuke hobby met heel veel facetten. Onze club biedt voor elk wat wils. Sommige clubleden maken af en toe alleen een reisfilm maar er zijn er ook die samen documentaires en speelfilms maken.

Eens in de 14 dagen komen wij op dinsdagavond bij elkaar om naar onze films te kijken, er met elkaar over te praten en ideeen op te doen om de films nog beter te maken.

We zijn aangesloten bij overkoepelende organisaties zoals de FAA NH'63 en de NOVA. Hierdoor kunnen de beste van onze films vertoond worden op filmfestivals.

Voor nieuwe leden is de club interessant omdat zij bij ons in een gezellige sfeer over de filmhobby kunnen praten en daarvan wat op kunnen steken, want met elkaar hebben we best wel veel ervaring op filmgebied.

We houden onze clubavonden in:
Clubhuis "De Binding"
Bristolroodstraat 93
1503 NW Zaandam
(achter zwembad "De Slag")
CLUBGEBOUW

Clubhuis 'De Binding'
Bristolroodstraat 93
1503 NW ZAANDAM
SOCIAL MEDIA
Copyright © Videofilmgroep Saenden 2019